Εγκατάσταση – Συντήρηση Κλιματιστικού

Τοποθέτηση κλιματιστικών

Σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο κλιματιστικό ή το έχετε κάνει ήδη και σας απασχολούν οι τιμές της εγκατάστασης του; Είναι λογική η ανησυχία σας, καθώς η αγορά του μηχανήματος είναι αρκετά ακριβή, επομένως χρειάζεται να ισορροπήσετε τα έξοδα σας.

Η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι μια διαδικασία που πρέπει να αναλαμβάνεται από ειδικούς, καθώς υπάρχουν σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Βεβαίως πιο σημαντικό πριν την τοποθέτηση κλιματιστικού είναι να επιλέξετε το κατάλληλο air condition, με βάση τις ανάγκες σας.

Photo by Rachel Claire on Pexels.com

Μια εγκατάσταση κλιματιστικού απαιτεί υπευθυνότητα, καλή γνώση του κλιματισμού και πρέπει να πραγματοποιείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για να έχετε άριστα αποτελέσματα χωρίς διαρροές, παγοφραγμούς, υπερβολική κατανάλωση του ρεύματος ακόμα και καταστροφή του συμπιεστή σε πολύ μικρό διάστημα. Για αυτό και εμείς συνέχεια αναβαθμίζουμε τις τεχνικές γνώσεις μας με επανειλημμένα σεμινάρια για την άρτια ενημέρωση ως προς την εξέλιξη της τεχνολογίας και το κυριότερο την τήρηση των κατασκευαστικών προδιαγραφών της εγκατάστασης κάθε αντιπροσωπίας με κίνητρο να πραγματοποιήσουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τιμές Εργασιών

Τιμές συντήρησης εγκατάστασης ή απεγκατάστασης κλιματιστικών ενημερωθείτε για τις τιμές των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Υπηρεσίες ΚλιματιστικούΤιμή
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 9000-12000από 89€+φπα
Συντήρηση Κλιματιστικούαπό 25€+φπα
Επίσκεψη για Βλάβηαπό 25€+φπα
Απεγκατάσταση Κλιματιστικούαπό 25€+φπα
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 18000-24000από 99€+φπα

Αρέσει σε %d bloggers: