Κεραία TV

Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της  K INSTALL αναλαμβάνουν την τοποθέτησηεπισκευή και την εγκατάσταση της κεντρικής αλλά και ατομικής κεραίας τηλεόρασης. Η σωστή λήψη του επίγειου σήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως απο την σωστή εγκατασταση και ρύθμιση της κεραίας απο τον τεχνικό αλλά και την επιλογή των σωστών υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής. Σε περίπτωση που η εικόνα στην τηλεόρασή σας κάνει τα γνωστά παγώματα σημαίνει ότι έχετε πρόβλημα με το σήμα που λαμβάνει η τηλεόραση η ο αποκωδικοποιητής σας απο την εξωτερική κεραία και χρειάζεται κάποια επισκευή του συστήματος. Το πρόβλημα του σήματος συνήθως οφείλεται στις εξωτερικές κεραίες λόγο της παλαιότητας τους  και στην έκθεση τους στα καιρικά φαινόμενα. Σε κεντρικές κεραίες με πολλές πρίζες ο κεντρικός ενισχυτής του σπιτιού η της πολυκατοικίας μπορεί να χάσει την απόδοση του λόγο παλαιότητας ή από υπερτάσεις ρεύματος της Δεη και χρειάζεται αλλαγή ή επισκευή. Τέλος μπορεί να οφείλεται σε φθαρμένη καλωδίωση η σε πρόβλημα των πριζών. Ο τεχνικός μας  θα έρθει στο χώρο σας και θα κάνει έλεγχο με ψηφιακό πεδιόμετρο για την σωστή διάγνωση του προβλήματος και θα προβεί σε επισκευή, εγκατάσταση ή ρύθμιση  των επιμέρους συστημάτων. Όλα τα υλικά που παρέχουμε είναι επώνυμα, ευρωπαϊκής προέλευσης και έρχονται με εγγύηση 2 χρόνων στις πιο οικονομικές τιμές.

Υπηρεσίες:

Εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας τηλεόρασης  

Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την εγκατάσταση και την τοποθέτηση της εξωτερικής κεραίας με στήριξη σε τοίχο η σε κάγκελο.Αφού γίνει η τοποθέτηση ο τεχνικός θα την ρυθμίσει στο σωστό κέντρο εκπομής με ψηφιακό πεδιόμετρο ωστε η τηλεόραση να λαμβάνει οσο το δυνατόν καλύτερο σήμα.Έπειτα ο τεχνικός θα περάσει τα καλώδια που χρειάζονται απο την κεραία μέχρι την τηλεόραση η απο την κεραία μέχρι τον ενισχυτή του ψηφιακού σηματος.

Εγκατάσταση ενισχυτή σήματος

Οι τεχνικοί μας έπειτα απο μελέτη και μέτρηση της εγκατάστασης θα σας προτείνουν τον κατάληλο ενισχυτή κεραίας για να έχετε ενα δυνατό αλλα και σωστό σήμα.Αφου γίνει η τοποθέτηση ο τεχνικός θα πρέπει να ρυθμίσει τον ενισχυτή ωστε όλες οι τηλεοράσεις να έχουν ισσοροπημένο σήμα.Επίσης οι τεχνικοί μας θα συντονίσουν τις τηλεοράσεις σας ώστε να πιάσουν όλα τα κανάλια της digea.

Επισκευή κεραίας η ενισχυτή 

Εαν έχετε προβλήματα με το σήμα των τηλεοράσεων προφανώς υπάρχει κάποια βλάβη στην κεραία, στο ενισχυτή, στα καλώδια ή στις πρίζες του σπιτιού σας που χρείζουν επισκευής.Οι τεχνικοί μας έπειτα απο διάγνωση του προβλήματος θα σας προτείνουν την πιο σωστή λύση ωστε μετα την επισκεύη να έχετε πάλι ενα σωστό και δυνατό σημα στην τηλεόρασή σας.Το πιο σύνηθες πρόβλημα είναι πως χαλάει καποια στιγμή ο ενισχυτής της κεραίας αφού είναι ενα ηλεκτρονικό μηχάνημα που δουλεύει όλο το 24ωρο συνεχόμενα για πολλα χρόνια.Το επόμενο πιο σύνηθες πρόβλημα είναι η ίδια η κεραία οπου απο τις καιρικές συνθήκες μετα απο καίρο σπάει ή σκουριάζει και ετσι χάνει κατακόρυφα την απόδοσή της.Έπειτα τα προβλήματα μπορεί να είναι μεμονωμένα όπως χαλασμένα ή ξεραμένα καλώδια, χαλασμένες πρίζεις η ακόμα και σκουριασμένα βύσματα.Εδω πρέπει να τονίσουμε οτι στην Κ INSTALL χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά σε κάθε επισκευή για να έχετε το κεφάλι σας ήσηχο για πολλά ακόμα χρόνια μετα την επισκευή απο τους τεχνικούς μας.

Αρέσει σε %d bloggers: