Σύνδεση router/modem

Στις μέρες μας η σύνδεση με το Internet αποτελεί μια από τις βασικές παροχές σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό επιχειρήσεων έχει μείνει χωρίς σύνδεση στο Internet. Οι επιλογές είναι αρκετές και οι εταιρίες που παρέχουν Internet αλλάζουν τις προσφορές τους ανά τακτά διαστήματα. Τεχνικός υπολογιστών μπορεί να έρθει στο χώρο σας για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συνδέσεις και ρυθμίσεις.

Πλέον στη χώρα μας από σχεδόν όλους τους παρόχους είναι διαθέσιμη και η τεχνολογία VDSL η οποία σε συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να σας δώσει ταχύτητα από 30 έως 200 Mbps από 24 Mbps που είναι η μέγιστη του ADSL. Το VDSL δεν είναι διαθέσιμο σε πολύ μεγάλες αποστάσεις από το κέντρο του ΟΤΕ, οπότε θα πρέπει πρώτα να απευθυνθείτε στον πάροχο σας για να ενημερωθείτε αν στην περιοχή σας υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL.

Εγκατάσταση Σύνδεσης ADSL η VDSL και ρύθμιση Router

Όταν οι εξοπλισμός σας έρθει στο χώρο σας και η σύνδεση σας έχει ολοκληρωθεί από την εταιρία που θα επιλέξετε, ερχόμαστε στο χώρο σας για να κάνουμε τις απαραίτητες συνδέσεις και να εξασφαλίσουμε ότι το Internet λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη υπολογιστών για όλα σας τα προβλήματα.

  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση του ADSL η VDSL Router
  • Εγκατάσταση πρίζας στην τηλεφωνική γραμμή αν δεν υπάρχει η αν δεν είναι συμβατή
  • Τοποθέτηση διαχωριστή (splitter) και φίλτρων στις τηλεφωνικές συσκευέ
Αρέσει σε %d bloggers: